dilluns, 10 de juny del 2013

AMÉLIE

Amélie és una pel·lícula francesa de 2001, dirigida per Jean-Pierre Jeunet, co-escrita pel director i Guillaume Laurant i protagonitzada per Audrey Tautou. El seu gènere és una comèdia romàntica i té una durada de 122 minuts.

Sinopsis:
Amélie és una jove cambrera que decideix canviar la seva vida, el mateix dia que descobreix que Lady Di ha mort, en un accident de tràfic. Just el mateix dia, descobreix que en el lavabo de casa seva hi ha una caixeta amagada en una de les rajoles amb joguets i fotos d’un nen. La caixa estava amagada des de feia quaranta anys i decideix buscar el seu amo i tornar-li la caixa. A partir d’aquell dia va decidir ajudar a la gent.

Els personatges que surten en aquesta pel·lícula són molt ben trobats i interpreten molt bé el seu paper. La protagonista de la història només vesteix de color vermell i verd, colors que defineixen molt bé la seva manera de ser. Els guions són molt bons i ben redactats. La fotografia i la musica retraten molt bé totes les escenes, moments i sentiments en les que passen els personatges i principalment l’Amélie, la protagonista de la pel·lícula.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada